Optimaliser hjemmesiden din og få mer trafikk

Når man lager en hjemmeside, er det med stor sannsynlighet fordi man har lyst til at noen skal finne den, og gjerne potensielle kunder. Med et økende antall nye sider på nettet hver dag, er det derfor viktig at man vet hvordan man optimere den siden man har laget, sånn at den er lettere å finne for de potensielle kundene som søker på de tingene eller tjenestene man selger. Her er noen helt grunnleggende tips som kan hjelpe deg på riktig vei.

Når du skal lansere en ny nettside, skal du konkurrere mot alle de andre sidene som også selger spill på nett, der for eksempel kryssord eller kabal spill er balt de søkeordene man jobber med. Det er søkeord det er mange som jobber med, og ikke minst mange som søker på, så det kan være vanskelig å rangere høyt på disse, sammenlignet med mindre søkeord. Her kan det være smart å få hjelp av noen som er eksperter på SEO.

Du kan få til mye selv

Selv om det alltid er deilig å jobbe med eksperter, så betyr ikke det at det nødvendigvis alltid er nødvendig. For det er mulig å gjøre mange ting selv, som kan skape en god effekt og synlighet, selv om man ikke er ekspert. Og selv om man starter selv, kan man jo alltid be om hjelp fra en ekspert når man har gjort det man kan selv og trenger mer. Men hvis man skal begynne selv, er det noen ting som er bra å vite.

Det aller første du må gjøre er å gjøre research for å finne ut av hvilke søkeord du skal bruke når du jobber med SEO. Her gjelder det å ha en målgruppe som hjelp, og det finnes mange sider på nettet som kan hjelpe deg med å se hvilke søkeord som blir mest brukt innenfor en sjanger, samt de variasjonene som er normale, sånn at du virkelig kan finne ut hvor du ligger i forhold til et og hvor du skal legge mer krefter i å optimere for alle de som leter etter kryssord.

En annen ting er å ta meta-tekstene på siden din seriøst. Dette er de tekstene som man ser når man søker på noe på google. Det er de få setningene man kan se som en slags forsmak, og her er det viktig å både tenke på SEO, og å tenke på å skape noe som gjør det helt tydelig for den som søker, å se hva det dreier seg om, sånn at de kan velge deg.